Kedves Vásárlóink, Látogatóink!

Természetesen mi is előre gondoltunk az ünnepekre, ezért feltöltöttük raktárkészletünket, hogy minél több vásárlónkat ki tudjuk szolgálni! Várjuk kedves látogatóinkat karácsonyi akciókkal!!!

Felhívjuk figyelmüket, hogy az év vége közeledtével több gyártónk az idei évre már nem vállal több megrendelést, ezért minden esetben érdeklődjön elérhetőségeinken a megrendelni kívánt termékkel kapcsolatban.

Tovább
Új franciaágyak, konyhabútorok, ülőgarnitúrák | Joebutor.hu

Blog Tekintse meg cikkeinket!

Magyar Bútor

Hogy miért éri meg betérni hozzánk? Mert mi szinte csak magyar termékekkel dolgozunk.

Új elemes konyhabútor!

Miért jó az elemes konyhabúrot? Ez praktikus mert az elemes konyhabútor az lehet olyan amilyet az áruház kínál, vagy az ember elengetheti a fantáziáját és maga alakíthatja ki konyhabútorát.

Hogy milyen a jó bútor ?

Hogy milyen a jó bútor ? Ezt nagyon sokan kérdezhetik . És hogy kitudna erre felelni ? Én is mint mindenki más sokszor elmentem sok helyre bútort nézni , és összintén mondom hogy nem egyszerű dolog bútort választani.

Ülőgarnitúra

Mi lehet jobb egy fárasztó munkanap után mint otthon leülni az ülőgarnitúrára. Mikor rá ülünk és oly puha és kényelmes ülőgarnitúrára ülünk rá hogy minden gondunk és fáradtságunk oda vész.

Trendi Étkező

Napjainkban központi hellyé vált otthonunkban az étkező. Korábban egy külön elválasztott tér volt a jellemző a lakások kialakításánál. Mára igyekszünk összenyitni a tereket, ami azzal is jár, hogy egy helyen éljük mindennapjainkat.

Hogyan válasszunk ideális kanapét?

Az emberek életében fontos egy jó minőségű kanapé a nappaliban. Hisz egy fárasztó munka nap után jól esik le ülni egy jó kanapéra és elfeledkezni mindenről. Egy kanapé élet tartama ha jó minőségű ki bírhat olyan 4-5 évet is.

Miért válasszunk gardróbot ?

Miért válasszunk gardróbot? Ez egyszerű kérdés. Hisz minden napunk azzal kezdődik hogy ruhát kell választanunk hogy miben leszünk egész nap, és ebben a gardróbunk van a segítsékünkre.

Modern szekrénysorok

Egy szekrénysor sok mindent elárul az emberről. Lehet egy egyszerű de még is elegáns szekrénysorunk vagy egy igazán színes és partyzos szekrénysorunk.

Az AquaClean technológiájú ülőgarnitúra

Hihetetlen megkönnyebbülés, amikor a gyerekek leöntik, vagy éppen mi felnőttek leöntjük a bútorszövetet valami étellel vagy itallal és nem kidobni vagy áthúzni kell az egész kanapét, hanem pillanatok alatt könnyedén eltávolíthatjuk a nem kívánatos foltokat a kanapéról.

A nem mindennapi konyhák

Egy háziasszony átlagosan napi 72 percet töltenek a konyhába, ami azt jelenti, hogy életükből legalább 3 évet ebben a helyiségben töltenek el. Akkor miért ne érdemelnék meg egy jó minőségű elemes konyhabútort, amely minden tekintetben megfelel az igényeinknek.

Milyen matracot válaszunk az új franciaágyunkhoz?

Új franciaágy vásárlása során elengedhetetlen választási pont az, hogy az általunk választott franciaágy milyen matraccal van ellátva. Két fő matractípust ajánlunk új franciaágyak vásárlásához. (Ez a két matractípus a legkelendőbb a magyarországi piacon is.) Ezek a matracok a hideghab és az acélrugós matracok.

JoeBútor - Partnereink
2017 Minden jog fenntartva. Weboldalkészítés - Diamond Bridge Hungary Kft