Blog Tekintse meg cikkeinket!

A nem mindennapi konyhák

A nem mindennapi konyhák

Egy háziasszony átlagosan napi 72 percet töltenek a konyhába, ami azt jelenti, hogy életükből legalább 3 évet ebben a helyiségben töltenek el. Akkor miért ne érdemelnék meg egy jó minőségű új elemes konyhabútort, amely minden tekintetben megfelel az igényeinknek.

A konyha nem csak ételkészítésre való. Meghatározza az otthon töltött pillanatok hangulatát, kényelmét, arról nem is beszélve, hogy a társasági élet egyik örök központja. Ugye, te is szívesebben töltöd az időt egy hívogató barátságos környezetben?

A konyhát nem csak főzésre használjuk: bizonyára már te is tapasztaltad, hogy a házibulik alapján garantált, hogy a legjobb hangulat mindig a konyhában van. Ha szeretnél te is egy olyan konyhát, ahol nem csak a vasárnapi menüt öröm elkészíteni, de tökéletesen megfelel egy bulihoz. Válaszd a divatos elemes konyhabútorokat.

Letisztult mégis barátságos

Mi jellemzi a modern stílusú elemes konyhabútort? A minimalista elemes konyhabútorral felszerelt konyhák nagy előnye, hogy magukban hordozzák a stílusirányzatot, amely összhatásban mégis kifejezetten barátságos, ráadásul korlátlan lehetőséget rejt magában, ha később esetleg szeretnénk konyhánkat átalakítani, felújítani vagy bővíteni.

Az elemes konyhabútorok legnagyobb előnye, hogy letisztult, de mégis elegáns konyhabútorokhoz kiválóan passzolnak az élénk színek, és szemben a minimalista konyhákkal, a dekorációroló sem kell lemondanunk. Feldobhatjuk konyhánkat színes és kifejezetten mutatós dekorüveggel, de választhatunk színes lámpákat, székeket, tárolókat vagy egyéb kiegészítőket is.

A buli lelke

A szögletes formák mellett manapság újból előtérbe kerülnek a lekerekített, tompított sarkok, mutatós ívek is, ráadásul a fa, műanyag, inox, üveg és kő mellett megjelentek a bőr és egyéb anyagmintázatok is. Egy szögletes pult mellé bátran választhatunk lekerekített konyhaszigetet is, ahol a modern stílus egyszerűsége és letisztultsága mellett játékosan átüt a lágyabb, romantikusabb ívek harmóniája.

A praktikusan kihasznált tér és a barátságos berendezés garantáltan élvezetesség teszi majd a konyhában eltöltött órákat – a dekorációnak pedig csak a fantáziánk szabhat határt!

Neked ajánljuk a modern stílusú elemes konyhabútort, ha:

  • szeretsz a társaság középpontja lenni, így a konyháddal még inkább azzá válhatsz,
  • szereted variálni a kontrasztos elemeket,
  • kedvenc élénk színeddel szívesen feldobnád egyébként stílusos, letisztult konyhádat,
  • egyszerűen rendezett, mégis barátságos, hívogató helyiséget szeretnél.