Kedves Vásárlóink, Látogatóink!

Természetesen mi is előre gondoltunk az ünnepekre, ezért feltöltöttük raktárkészletünket, hogy minél több vásárlónkat ki tudjuk szolgálni! Várjuk kedves látogatóinkat karácsonyi akciókkal!!!

Felhívjuk figyelmüket, hogy az év vége közeledtével több gyártónk az idei évre már nem vállal több megrendelést, ezért minden esetben érdeklődjön elérhetőségeinken a megrendelni kívánt termékkel kapcsolatban.

Tovább
Új elemes konyhabútor!

Blog Tekintse meg cikkeinket!

Új elemes konyhabútor!

Új elemes konyhabútor!

Miért jó az elemes konyhabútor? Mert praktikus, emelett az  elemes konyhabútor  igény szerint választható, az ember elengetheti a fantáziáját és maga alakíthatja ki konyhabútorát.

Így különlegessé varázsolja konyháját, hisz akárhányszor betér konyhájába, hogy alkosson valamit, családjának akkor meglátja kölünleges konyhabútorát melyet Ön, igen Ön állított össze. Ez az alkotása a maga  fantáziája és maga nélkül nem tudták volna ilyen jól összeállítani. Ez az elemes konyhabútor  szószerint tükrözi az Ön lelkivilágát, mert ez a bútor az elméjéből született.

Gyorsan jöjjön be a  2371 Dabas, Nyárfasor utca 1. szám alá a Joe Bútordiszkontba és alkossa meg saját Elemes konyhabútorát.

JoeBútor - Partnereink
2017 Minden jog fenntartva. Weboldalkészítés - Diamond Bridge Hungary Kft