Franciaágyak kategória Böngésszen termékeink között!

Új franciaágy akció

Webáruházunkban rengeteg minőségi új franciaágy közül választhat. Valamennyi típusú és méretű új franciaágyunk rendelkezik ágyneműtartóval. Új franciaágyainkat kivitelük, formájuk, méretük és áruk alapján három kategóriába soroltuk be.

Új franciaágy akció

Ezek a Normál franciaágyak, a Modern franciaágyak ,és a Prémium franciaágyak kategória. Ezenkívül az ágykeretek kategóriánál találkozhat lapra szerelt ágykeretes új franciaágy, ezek viszont nem ágyneműtartósak. Az új franciaágy fekvőfelületeit rugós és szivacsos kivitelekben készítjük. Ezen felül megkülönböztettünk három rugós és három szivacsos változatot. A textíliák kiválasztásánál több kategóriából is lehet választani, több száz szövet közül, ezeket különböző variációval kombinálhatja.

Új franciaágy akció

Az új franciaágy a mai napig kedvelt fekhelyek közé tartoznak. Az új franciaágy kényelmes, hiszen a méreteiknek köszönhetően két személy számára is biztosítják a pihentető alvást. Az egyszínű gyakran sötét termékek mellett az élénk piros árnyalatú bútorok is beszerezhetőek, továbbá kifogástalan minőségűek is, hiszen a minden esetben a legjobb textíliákat használják a kárpitozásukhoz. Bármikor könnyen található a kinézetükhöz tökéletesen illő kiegészítő például díszpárna is. Az új franciaágy kínálatunkban rugóval felszerelt termékek is vannak.

Új franciaágy akció

Az új franciaágy, alapvető és meghatározó bútorai minden hálószobának. Készülhetnek számtalan változatban és kidolgozásban, fa keretes új franciaágy, kárpitozott új franciaágy, ágyneműtartós új franciaágy, vagy éppen fix keretes fenyő franciaágy kivitelben. Ebben a bútor kategóriában ezeket gyűjtött Önnek össze.

Új franciaágy akció

Köztudott, hogy ahány ember, annyiféle ízlés létezik az új franciaágy kiválasztásánál is. Ha az JoeBútornál keres, kérjük, tegye szabaddá legalább a nap felét, mert a webáruházunkban több mint százféle új franciaágy akció közül választhat, szóval lesz miből meríteni, legyen szó ágyneműtartós ágyaktól az egyszerűbb, letisztult darabokig. Színek, formák, anyagok ízléses kavalkádja várja a vevőinket. Ha szakmai segítségre van szüksége, keresse bizalommal kollégáinkat.

Új franciaágy akció

Ahogy a nappali központja az ülőgarnitúra, úgy a hálószobáé az új franciaágy. Életünk közel harmadát alvással töltjük, nem mindegy, hogy milyen körülmények között vagyunk abban 30 évben. Hátfájás, derékfájás, nyakfájás- mindnek lehet okozója egy rosszul megválasztott, kényelmetlen az új franciaágy.

A franciaágy kiválasztásával sok időt eltöltünk, hiszen sokszor ez egy életre szóló befektetés. Mivel életünk 1/3-át ágyban töltjük, odafigyelünk rá, hogy megfelelő matracot válasszunk, és hát persze a design sem utolsó szempont. Mikor végre megérkezik a kényelmes franciaágyunk, akkor szembesülünk vele, hogy a meglévő ágyneműink nem passzolnak hozzá.

Azért, hogy ne érjen minket ilyen kellemetlen meglepetés, és új franciaágyunkat maradéktalanul élvezni tudjuk, összegyűjtöttünk néhány gyakorlati tippet az ágyneműválasztáshoz.

Milyen kérdéseket kell feltenni és megválaszolni, mikor franciaágyat keres? Melyek a főbb szempontok?

Első és legfontosabb: mekkora hely áll rendelkezésre az ágynak? Tudniillik, ezen a paraméteren nem tudunk változtatni :) Minden máson egyszerűbb és könnyebb változtatni, mint a rendelkezésre álló méreten.

Általában ilyen fontos szempont az ár: ezen persze könnyebb változtatni (spórolás, átcsoportosítás stb.), de alapvetően meghatározza az anyagi helyzetünk, hogy milyen franciaágyat veszünk. 

A stílus és a design is egy szempont: mi illik az adott hálószobához, illetve a házunkhoz? Hiába tetszik egy bútor, ha nem illeszkedik a többi berendezéshez, a fal színéhez stb... Persze, létezhet olyan ágy, aminek kedvéért kifestünk, de ez azért ritkább.

A funkciók: van-e ágyneműtartója, egybeépített-e éjjeliszekrénnyel, könnyen cserélhető-e a matrac stb... ezeket mind vegyük figyelembe a mi igényeinknek megfelelően!

Van aki a keményfa franciaágyakat, szereti, van aki a fenyő franciaágyakat. Szerintünk ezek már nüanszok... A fenyő franciaágyak olcsóbbak, felületük azonban érzékenyek a tölgy, bükk illetve többi franciaágyénál.

Mi a fenyő franciaágyat ajánljuk - ebben is vagyunk otthon -, hiszen melegséget varázsol otthonába, elérhető áron van, tartós, masszív franciaágy, ráadásul fenyő íllata van! 
 

Normális helyeken minden franciaágyhoz adnak megfelelő mennyiségű csavart, tiplit, kulcsot, illetve összeszerelési útmutatót. Az összeszerelés menetével most nem zsibbasztanám, de a franciaágy lelke, a bordasor helyes rögzítésével igen. Mindig, minden esetben csavarokkal is rögzítenünk kell a bordasort a franciaágy keretéhez, különben megeshet, hogy kimozdul a helyéről és lecsattanunk a földre. A legtöbb bordasor törése is ilyenkor keletkezik!

Általában 160- illetve 180 centiméter széles franciaágyak iránt érdeklődnek a legtöbben. Ennél kissebbet (140-es szélességben) csak azoknak a pároknak ajánlott, akik összebújva alszanak! Másik nagy kérdés, hogy a fraciaágyba egybe vagy külön kerüljön a matrac... Véleményünk szerint lehet egyben, ha a komfortérzet azonos. Nagy súlykülönbség esetén, illetve más alvási szokás mellett szükség lehet két különböző méretű matracra a franciaágyba!

Általában hagyományos lakkozással vagy vizesbázisú felületkezeléssel dolgoznak a mai franciaágyak esetében. A lényeg, hogy ne tartalmazzon semmilyen olyan méreganyagot, amely kipárologhat... A vizes bevonat világosabbb, homogénebb formát mutat, míg a hagyományos lakkozás az egész franciaágynak sötétebb tónust ad.

MÉG egy utolsó tipp!
Tudom, hogy a lapraszerelt franciaágy kínálja magát arra, hogy bárhova betuszmákoljuk, de gondoljunk utána, hogy adott esetben nem ér-e meg 5000,- Forintot, hogy sértetlenül érjen haza franciaágyunk! Az összerelésnél pedig legyünk türelmesek! A kapkodás biztosan nyomot hagy a legszebb franciaágy felületén is! Óvatosan húzzuk meg az illesztéseket, mert a menetről leugró kulcs csúnya karcolásokat ejthet! A csavarokat se hagyjuk a földön, mert ha a franciaágy oldalait, vagy láb-fejvégét rájuk tesszük, csúnya benyomódások keletkezhetnek rajta!

Tekintse meg új franciaágy akciónkat!