Franciaágyak kategória Böngésszen termékeink között!

Helga franciaágy

Helga franciaágy
129,000 Ft 119,000 Ft

Tokió franciaágy

Tokió franciaágy
123,500 Ft 109,900 Ft

Maja franciaágy

Maja franciaágy
119,900 Ft 109,900 Ft

Anabell franciaágy

Anabell franciaágy
119,900 Ft 109,900 Ft

Új franciaágy akció

Webáruházunkban rengeteg minőségi új franciaágy közül választhat. Valamennyi típusú és méretű új franciaágyunk rendelkezik ágyneműtartóval. Új franciaágyainkat kivitelük, formájuk, méretük és áruk alapján három kategóriába soroltuk be.

Új franciaágy akció

Ezek a Normál franciaágyak, a Modern franciaágyak ,és a Prémium franciaágyak kategória. Ezenkívül az ágykeretek kategóriánál találkozhat lapra szerelt ágykeretes új franciaágy, ezek viszont nem ágyneműtartósak. Az új franciaágy fekvőfelületeit rugós és szivacsos kivitelekben készítjük. Ezen felül megkülönböztettünk három rugós és három szivacsos változatot. A textíliák kiválasztásánál több kategóriából is lehet választani, több száz szövet közül, ezeket különböző variációval kombinálhatja.

Új franciaágy akció

Az új franciaágy a mai napig kedvelt fekhelyek közé tartoznak. Az új franciaágy kényelmes, hiszen a méreteiknek köszönhetően két személy számára is biztosítják a pihentető alvást. Az egyszínű gyakran sötét termékek mellett az élénk piros árnyalatú bútorok is beszerezhetőek, továbbá kifogástalan minőségűek is, hiszen a minden esetben a legjobb textíliákat használják a kárpitozásukhoz. Bármikor könnyen található a kinézetükhöz tökéletesen illő kiegészítő például díszpárna is. Az új franciaágy kínálatunkban rugóval felszerelt termékek is vannak.

Új franciaágy akció

Az új franciaágy, alapvető és meghatározó bútorai minden hálószobának. Készülhetnek számtalan változatban és kidolgozásban, fa keretes új franciaágy, kárpitozott új franciaágy, ágyneműtartós új franciaágy, vagy éppen fix keretes fenyő franciaágy kivitelben. Ebben a bútor kategóriában ezeket gyűjtött Önnek össze.

Új franciaágy akció

Köztudott, hogy ahány ember, annyiféle ízlés létezik az új franciaágy kiválasztásánál is. Ha az JoeBútornál keres, kérjük, tegye szabaddá legalább a nap felét, mert a webáruházunkban több mint százféle új franciaágy akció közül választhat, szóval lesz miből meríteni, legyen szó ágyneműtartós ágyaktól az egyszerűbb, letisztult darabokig. Színek, formák, anyagok ízléses kavalkádja várja a vevőinket. Ha szakmai segítségre van szüksége, keresse bizalommal kollégáinkat.

Új franciaágy akció

Ahogy a nappali központja az ülőgarnitúra, úgy a hálószobáé az új franciaágy. Életünk közel harmadát alvással töltjük, nem mindegy, hogy milyen körülmények között vagyunk abban 30 évben. Hátfájás, derékfájás, nyakfájás- mindnek lehet okozója egy rosszul megválasztott, kényelmetlen az új franciaágy.

Tekintse meg új franciaágy akciónkat!

JoeBútor - Partnereink
2017 Minden jog fenntartva. Weboldalkészítés - Diamond Bridge Hungary Kft