Konyhabútor kategória Böngésszen termékeink között!

Firenze konyhabútor-blokk

Firenze konyhabútor-blokk
128,500 Ft 118,200 Ft

Genf konyhabútor-blokk

Genf konyhabútor-blokk
128,500 Ft 118,200 Ft

Éva konyhabútor-blokk

Éva konyhabútor-blokk
106,000 Ft 95,300 Ft

Uno konyhabútor-blokk

Uno konyhabútor-blokk
153,500 Ft 138,200 Ft

Új elemes konyhabútor

Régóta álmodozik egy saját elképzelés szerint tervezett csodaszép új elemes konyhabútorról? Abban azért egyetértünk hogy egy lakás berendezésének egyik legfontosabb pontja a konyha, azon belül is a konyhabútor.

Új elemes konyhabútor? Rendelje  meg  álmai  konyhabútorát, egyedi bútorát amenyiben oldalunkon rendeli meg garantáljuk a legjobb áron!

A konyha tervezés során csak a fix méretű új elemes konyhabútor elemekből gazdálkodhatunk és sajnos egyedi méretezésre egy-egy elemnél nincsen mód mivel ezeket az új elemes konyhabútor standard készítik a gyártók és nem tudnak eltérni a fix méretektől. Folyamatosan frissülnek oldalunkon belül az új elemes konyhabútor családok így széles spektrumot tudunk nyújtani vevőinknek a felelősség teljes döntés meghozatalához, hogy melyik elemes konyha kerüljön a lakásba.

Hogyan lehet az új elemes konyhabútor klasszikus, mégis modern? Megmutatjuk! Nézd meg klasszikus, elemes konyhabútor válogatásunkat, amelyben különböző színekben találhatsz időtálló, örök-kedvenc típusokat!

Az új elemes konyhabútor különleges helyszín, szép és praktikus konyha minden háziasszony álma. A konyhabútor évtizedekig szolgálhatja tulajdonosát. Az új elemes konyhabútor legyen szép, esztétikus, maximálisan funkcionális, könnyen és kényelmesen használható, ahol élmény tartózkodni. Az emberek egy része szeretné minél csinosabbá, otthonosabbá tenni konyháját. Vannak akik csak most kezdik tervezni,kialakítani konyhájukat. Ebben segítünk Önnek! Az új elemes konyhabútorösszeállításunkban elemes konyhabútor és komplett konyhabútor rendkívül akciós áron megtalálható többféle színben és méretben.

Itt van a konyhák ideje! Az utóbbi években egyre több főzőműsor, gasztroblogger, streetfood étel vagy különleges kulináris élményt kínáló étterem, fesztivál csábít minket - minden nap. Ennek hatására a konyha, mint a lakás egyik fő helyisége is nagyobb figyelmet kap mindennapjainkban. Ahhoz pedig, hogy igazán jól érezzük magunkat sütés-főzés közben, szükség van arra is, hogy a konyhánk legyen a várunk, vagyis a saját kis gasztronómiai élményvilágunk.

Új elemes konyhabútor

Van, aki az ezüstösen csillogó, hideg hatású fémeket kedveli, mások a természetesség jegyében főként a fa és a kő anyagokhoz vonzódnak a konyhában. Idén mindenből jut egy kevés. Az alábbi példákon jól látszik, milyen jól megfér egymás mellett a fém, a fa és a kő.

Új elemes konyhabútor

A fém elkerülhetetlen a konyhában, hiszen ha másban nem, háztartási eszközeink által jelen van. A legújabb trendek szerint nem gond, ha nem minden fém azonos színű, ám az alábbi konyhákból az is kitűnik, hogy a harmóniát nem vágják sutba: egy meghatározó színű fém mellett apróbb tárgyakon más is megjelenik (például arany-ezüst vagy fekete-ezüst kombinációban), de ez sosem túlzó, sosem túl sok. 

Bár az elmúlt években a klasszikus konyhai függőlámpák háttérbe szorultak a szinte rejtett világítás miatt, most újra divat lett! Kicsit retro stílust idéz, miközben tagadhatatlan, hogy meghatározza a konyha "arcát". Egy jól megválasztott függőlámpa igazi éke lehet a helyiségnek!

Új elemes konyhabútor

JoeBútor - Partnereink
2017 Minden jog fenntartva. Weboldalkészítés - Diamond Bridge Hungary Kft