Bemutatkozás

Köszöntjük Vásárlóinkat!

Üzletünk megtalálható Pest megyében, Dabason közel az 5. sz. főúthoz és Budapesten. Bútordiszkontunk megfizethető áron kínál új bútorokat, új franciaágy akció közvetlenül a gyártótól szinte minden kategóriában.

A Joebutor.hu bútor webáruház azért jött létre, hogy Önnek gyorssá és kényelmessé tegye a bútor választást. Az általunk forgalmazott bútorok kedvező áron elérhetőek mind az olcsó bútort keresők, valamint a magasabb kategóriájú bútorokat keresők számára egyaránt.

Franciaágyak számtalan szövettel, ágykeretek és matracok, heverők minden színben, ülőgarnitúrák több féle változatban (3+2+1, 3+1+1 kialakításban), sarok ülőgarnitúrák, kanapék, gardrób szekrények, szekrénysorok különböző színekben és méretekben, új elemes konyhabútorok megtervezése az Ön igényei szerint, étkezők és tálalók széles skálája, a lakásához szükséges kiegészítő bútorok mind-mind szerepelnek kínálatunkban. Akár a klasszikus bútorok, akár a letisztult, minimalista formák, állnak közel Önhöz, nálunk megtalálja azt a bútorkollekciót, ami illik az Ön otthonába.

Oldalunkon folyamatosan frissülő kínálattal, újabb és újabb akciókkal várjuk az érdeklődőket. Új szekrénysor olcsón !

Bútorok megfizethető áron!!

 

Kellemes böngészést kívánunk!

Joe Bútor - Vásároljon bútort JOE-nál, akkor mindig jól jár!