Sarok ülőgarnitúrák kategória Böngésszen termékeink között!

Új ülőgarnitúrák olcsón

A jó minőségű új ülőgarnitúrák elengedhetetlen a kényelmes pihenéshez és szórakozáshoz, ha otthon szeretnénk tölteni az időt. Hatalmas kínálatunkból biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbb garnitúra szettet. Merészen élénk vagy visszafogottabb színek közül is választhat. A 3+2+1-es szett tökéletes nagyobb családokba vagy baráti társaságokba.

Az új ülőgarnitúrák ülőfelülete hullámrugós, vagy bonell rugózattal van ellátva, vázszerkezetük a tartósság érdekében keményfa megerősítést kap, az ülés- és háttámla kialakításához felhasznált hideg habok kellően rugalmasak, több modell állítható fejtámlával és kartámlával készül, mely anyagok felhasználása nem csupán időtálló, de igazán kényelmes bútorokat eredményez.

Új ülőgarnitúrák olcsón

Az új ülőgarnitúrák kiválasztásánál első szempontként figyelembe kell vennünk, hogy több évig használatban lesz, ezért olyan színt és kialakítást kell választanunk, ami hosszú távon megfelel ízlésünknek. Fontos még a helyiség mérete, ahova az ülőgarnitúránk kerül, hiszen nem mindegy mennyi helyet foglal el. A szövet garnitúra melegebb hatást kelt mint a bőr új ülőgarnitúrák, viszont a kilöttyent ital, vagy étel foltot utóbbiról könnyebb letakarítani. Kisgyermekes családoknak ideális választás a vízzel lemosható szövet. A legfontosabb, hogy a család minden tagjának kényelmes és pihentető legyen az új ülőgarnitúra.

Új ülőgarnitúrák olcsón

Új ülőgarnitúrák  kínálatunkban többféle összeállítás található: ágyazható kanapés és kattanós változatok, klasszikus, minimal és modern stílusú új ülőgarnitúrák, nagyméretű és légiesen könnyed formatervezésű darabok.

Új ülőgarnitúrák olcsón! Hívjon minket bizalommal!

JoeBútor - Partnereink
2017 Minden jog fenntartva. Weboldalkészítés - Diamond Bridge Hungary Kft