Sarok ülőgarnitúrák kategória Böngésszen termékeink között!

Texas sarok

Texas sarok
322,900 Ft

Baron sarok

Baron sarok
429,900 Ft

Új ülőgarnitúrák olcsón

A jó minőségű új ülőgarnitúrák elengedhetetlen a kényelmes pihenéshez és szórakozáshoz, ha otthon szeretnénk tölteni az időt. Hatalmas kínálatunkból biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbb garnitúra szettet. Merészen élénk vagy visszafogottabb színek közül is választhat. A 3+2+1-es szett tökéletes nagyobb családokba vagy baráti társaságokba.

Az új ülőgarnitúrák ülőfelülete hullámrugós, vagy bonell rugózattal van ellátva, vázszerkezetük a tartósság érdekében keményfa megerősítést kap, az ülés- és háttámla kialakításához felhasznált hideg habok kellően rugalmasak, több modell állítható fejtámlával és kartámlával készül, mely anyagok felhasználása nem csupán időtálló, de igazán kényelmes bútorokat eredményez.

Új ülőgarnitúrák olcsón

Az új ülőgarnitúrák kiválasztásánál első szempontként figyelembe kell vennünk, hogy több évig használatban lesz, ezért olyan színt és kialakítást kell választanunk, ami hosszú távon megfelel ízlésünknek. Fontos még a helyiség mérete, ahova az ülőgarnitúránk kerül, hiszen nem mindegy mennyi helyet foglal el. A szövet garnitúra melegebb hatást kelt mint a bőr új ülőgarnitúrák, viszont a kilöttyent ital, vagy étel foltot utóbbiról könnyebb letakarítani. Kisgyermekes családoknak ideális választás a vízzel lemosható szövet. A legfontosabb, hogy a család minden tagjának kényelmes és pihentető legyen az új ülőgarnitúra.

Új ülőgarnitúrák olcsón

Új ülőgarnitúrák  kínálatunkban többféle összeállítás található: ágyazható kanapés és kattanós változatok, klasszikus, minimal és modern stílusú új ülőgarnitúrák, nagyméretű és légiesen könnyed formatervezésű darabok.

Webáruházunk kínálatában természetesen megtalálhatók a kanapéágyak is, melyek központi helyet foglalnak el lakásunkban. A kanapé legtöbb esetben a nappaliban helyezkedik el, ahol vendégeket fogadunk és egyébként is sok időt töltünk. Nagyon fontos, hogy kanapénk színe és mintázata egyezzen, vagy kiegészítse szobánk színét. Stílusa is hasonló legyen nappalink stílusához. Webáruházunkban több száz szövet közül és számtalan kialakítás közül választhat.

apasztalatunk szerint, ma ülőgarnitúra alatt az érdeklődő sarokgarnitúrát, L alakú vagy U alakú sarokkanapét ért, esetleg egyenes kanapét, ami ággyá alakítható. Az ágyazható sarok a legnépszerűbb, ha ágyneműtartót is tartalmaz, akkor még nagyobb sikert arathat a vásárlók körében. Ha a sarokülőgarnitúra még jobbra, balra is szerelhető, akkor arra is van lehetőség, hogy esetleges lakás átalakításnál vagy költözésnél megváltoztassuk a kanapé állását az új szempontok alapján, egyszerű átszereléssel.

Legnépszerűbbek a letisztult formákkal rendelkező modern ülőgarnitúrák kombinált kárpittal, ami annyit tesz, hogy a korpusz rész bőr vagy textilbőr, az ülőfelület pedig zsákszövet, zsenília vagy sima szövet. A sarokkanapé két része különböző árnyalatú. Ebben az esetben, természetesen a két szín szépen harmonizál: fehér-szürke, barna-barna, fekete-szürke,szürke-szürke és számtalan más variáció, ami harmonizál egymással.


Amikor vásárolni indulnak hozzánk, érdemes kész méretekkel jönni, vagyis pontosan tudni, hogy a lakásba mekkora ülőgarnitúra, sarokkanapé fér el anélkül, hogy akadályozná ajtó, erkély, kandalló stb. megközelítését, illetve legyünk tisztában otthonunk domináns színeivel is.

Az ülőgarnitúra a nappali dísze, uralja az otthon e részét (amerikai konyha esetén a konyhabútorral együtt) tehát érdemes rá komoly figyelmet szentelni a vásárlásnál. Akinek van külön vendégszobája heverővel esetleg franciaággyal, annak az ágyazhatóság nem szempont, de ezek a szerencsések vannak kevesebben. Akiknek kevesebb a helyük, ott alvó látogató esetén nyitható, ágyazható kanapéra fektetik a vendéget. Ha azt szeretnénk, hogy ritkán jöjjön, akkor nem baj, ha az fekhellyé alakítható, olcsó ülőgarnitúra kényelmetlen, alvásra alkalmatlan, de ha figyelünk az ismerős kényelmére, akkor olyan kanapét vásárolunk, ami minden igényt kielégít, kényelmes alvást biztosít, amellett, hogy szép és remek ülőalkalmatosság is.

Vannak olyanok is, akik rendszeres alvásra használják ülőgarnitúrájukat, mert kicsi a lakás esetleg garzon, szinte egyetlen légtérrel,ebben az esetben tényleg fontos, hogy a sarok minden igényt kielégítsen és a lakás dísze is legyen egyben.
Bőr ülőgarnitúra esetén ritka, ami ágygéppel vagy vendégágy funkcióval rendelkezik, de természetesen létezik ilyen, manapság elég népszerű.

Egy sarokülőgarnitúra mindig praktikus megoldást jelent otthonunkban, főleg kisebb lakás esetében, ahol a helyhiány mindennapos probléma. Több funkciót is betölthet, ha éjszaka kinyitva használjuk a pihentetőbb és nyugodtabb alvás érdekében, nappal pedig összecsukva, így jóval nagyobb lesz a tér és a vendégeket is kényelmesen leültethetjük.

 

Akkor is kiváló a szerepe, ha mégis rendelkezünk külön hálószobával. Előfordulhat, hogy rokonok, barátok érkeznek látogatóba és a tervek szerint több napot is eltöltenek nálunk. A kinyithatós kanapénak köszönhetően nem kell azon agyalni, hogy hova tesszük őket aludni, csak kihúzzuk és máris kényelmes helyen tölthetik az éjszakát. Eléggé kellemetlen tud lenni, ha a földön kell kialakítani valamilyen fekvőfelületet.

 

A gyerekszobát is feldobhatjuk egy helyes kis kanapéággyal. Külön kaphatóak színes, mintás gyermekkanapék, amit a kicsik előszeretettel használnak. Megkönnyíti a helyzetet egy nyűgösebb éjszakán is, amikor ott kell aludjunk a gyerkőccel a szobájában, így nem szükséges nyomorognia a családnak egy ágyon, hanem mindenki marad a saját helyén kényelmesen.

 

Alaposan vegyük szemügyre a kínálatot, és gondoljuk át, hogy pontosan milyet is szeretnénk. Elengedhetetlen, hogy tudjuk mekkora méretben gondolkodhatunk, ezért az első lépés lemérni mindent és felírni az adatokat. Döntsük el milyen anyaga legyen a kanapéágynak, ebből is számtalan választék áll a rendelkezésünkre. Választhatunk hideghabszivacs töltetűeket és bonellrugókkal rendelkezőket is. A minőségi anyagból készült kanapék kopásállóak, legyen az akár mikroszálas vagy pamut.

Alaposan vegyük szemügyre a kínálatot, és gondoljuk át, hogy pontosan milyet is szeretnénk. Elengedhetetlen, hogy tudjuk mekkora méretben gondolkodhatunk, ezért az első lépés lemérni mindent és felírni az adatokat. Döntsük el milyen anyaga legyen a kanapéágynak, ebből is számtalan választék áll a rendelkezésünkre. Választhatunk hideghabszivacs töltetűeket és bonellrugókkal rendelkezőket is. A minőségi anyagból készült kanapék kopásállóak, legyen az akár mikroszálas vagy pamut.

 

Elképzelhető, hogy napközben is hajlamosak vagyunk többet heverészni, ilyenkor érdemes elgondolkodni egy sarokkanapén. Rendkívül mutatós bútordarab, kiválóan alkalmas egy délutáni szundításra anélkül, hogy ki kéne nyitni. Egy kisebb, kétszemélyes kanapé pedig akkor jó választás, ha nem elegendő a rendelkezésre álló hely.

 

Bármilyen fajtát is választunk, figyeljünk arra, hogy legyen benne ágyneműtartó, ami nem csak a takaróknak és párnáknak biztosít helyet, sokan kihasználják a plusz pakolós részt, és megannyi más dolgot is el tudnak rakni benne.

 

Széles választékunkból garantált, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet, ami stílusban és színben is passzol az otthonához.

Új ülőgarnitúrák olcsón! Hívjon minket bizalommal!