Tolóajtós gardróbok kategória Böngésszen termékeink között!

Új gardróbok olcsón

Az új gardróbok a hálószoba szinte nélkülözhetetlen eleme! A jól berendezett új gardróbok nem igényel nagy helyet, szabad helyet hagyva ezzel a többi bútornak!

Új gardróbok olcsón

A Joebútor fő profilja nyiló ajtós új gardróbok olcsón, tolóajtós új gardróbok olcsón, beépített tolóajtós gardróbszekrények, tükrős új gardróbok forgalmazása. Több  éves tapasztalattal, rendelkezünk az  új gardróbok olcsón kereskedelemének a területén. A 100 %-os magyar tulajdonú vállalkozás jelenlegi formájában már több éve áll fenn. A hazai piacon folyamatos jelenlétünket az állandó és megbízható minőség jellemzi.

 

Mindenki találkozott már azzal az érzéssel, mikor hiába a sok tárolási lehetőség még sincs rend és olyan, mintha összementek volna szekrények, cipők halma mindenfelé és vasalásra gyűlik a ruha egy fotelban. De mi lehet a jó megoldás?

Vagy a ruhatárunkat redukáljuk le vagy olyan, mindent elnyelő gardróbban lehet gondolkodni, ami varázsütésre megszünteti a rendetlenséget. Ehhez átgondolt tervezés szükséges. Tisztázni kell a gardrób vagy gardróbok helyét és felmérni, hogy milyen típusú ruhákat kell tárolnunk, illetve, hogy milyen igénye van a családnak.


Mire érdemes figyelni?

A vállfán tárolt ruhaneműk elhelyezéséhez 60 cm mély hely szükséges.
Pulóverek és fehérneműk számára 40 cm mély szekrény is elegendő.
Többféle magasságú akasztós elemmel számoljunk a testméretek miatt.
A szemmagasság feletti akasztórudak alatt polcok, fiókok alakíthatók ki.
Különítsük el a nyári és a téli holmikat.

Ha a sportosabb öltözködés hangsúlyosabb, akkor több minden tárolható fiókokban, ha viszont sok öltönynek szükséges helyet találni, akkor az akasztós kialakítás legyen a több. Szűkebb helyiségekben a tolóajtós kialakítás az előnyösebb. 

Természetesen a gardróbok számára rendelkezésre álló hely is nagyon meghatározó. Ha építkezik vagy átalakítja a meglévő házát, lakását, akkor a legjobb megoldás egy külön gardróbszobát kialakítani. Így már kompromisszumok nélkül tökéletes végeredményt kaphat. Nem csak a rendszerezés válik könnyebbé, hanem más funkciók, mint például a vasalás tere is lehet ez a helyiség.

Miért válasszunk gardróbot? Ez egyszerű kérdés. Hisz minden napunk azzal kezdődik hogy ruhát kell választanunk hogy miben leszünk egész nap, és ebben a gardróbunk van a segítsékünkre.

Átlagosan egy ember 2-szer 3-szór öltözik át egy nap, ami évente 720 vagy annál több alkalmat jelent. Ezért nagyon fontos számunkra hogy jól válaszuk ki a gardróbunkat .Hogy mivel jobb egy gardrób mint egy szekrély? Hisz a XVII. századtól Spanyolórszágban vált népszerűvé a ruhák akasztása. Már ők is tudták sokkal könnyebb és egyszerübb sorba felakasztani a ruhákat és így több hely is van, és mind tudjuk a hely nagyon fontos főleg egy nő számára. Egy gardrób sokkal egyszerübbé és kényelmesebbé teszi az emberek életét és persze boldogabbá. 

Új gardróbok olcsón
Új gardróbok olcsón! Nézelődjön termékein között, ha pedig kérdése van, akkor keressen minket bizalommal!